ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία Pest Control Hellas παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απολύμανσης και απεντόμωσης που σχετίζονται με:


​Τρωκτικά

επιθεώρηση του χώρου και καταγραφή πιθανών εισόδων του κτηρίου, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Έπειτα, τοποθετούνται δολώματα και παγίδες που εξασφαλίζουν πολλαπλές πιθανότητες σύλληψης των τρωκτικών.


​Κατσαρίδες - Μυρμήγκια

με την χρήση σύγχρονων και αποτελεσματικών μεθόδων επιτυγχάνεται η καταπολέμηση των κατσαρίδων. Gel δολώματα, παγίδες με κόλλα φερομόνης καθώς και ψεκασμοί είναι μερικές από τις μεθόδους καταπολέμησης των συγκεκριμένων παρασίτων.


​Μύγες
όταν πρόκειται για εσωτερικούς χώρους, συνιστάται η τοποθέτηση ηλεκτρικών παγίδων, ενώ για εξωτερικούς χώρους (κάδους σκουπιδιών, τοίχους, εισόδους) πραγματοποιούνται υπολειμματικοί ψεκασμοί.Ξυλοφάγα έντομα

αρχικά γίνεται έλεγχος της επιφάνεια που έχει προσβληθεί, ώστε να γίνει ταυτοποίηση του είδους του ξυλοφάγου εντόμου (σαράκι). Η καταπολέμηση του συγκεκριμένου ξυλοφάγου γίνεται με την μέθοδο υποκαπνισμού (fumigation), με εντομοκτόνα αέρια. Στην περίπτωση που η επιφάνεια που έχει προσβληθεί από ξυλοφάγα έντομα είναι έργα τέχνης η τεχνική καταπολέμησης που χρησιμοποιείται είναι ατοξική, δλδ. γίνεται με αδρανή αέρια, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ζημιά.

 

 

Μικροβιακή Απολύμανση
σε αυτή την περίπτωση γίνεται εξάλειψη του μικροβιακού φορτίου διατηρώντας έτσι το επίπεδο υγιεινής σε έναν χώρο. Τα μηχανήματα νεφελοψεκασμού και τα σκευάσματα που έχουν εγκριθεί από τον ΕΟΦ είναι τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την συγκεκριμένη απολύμανση.

 

 


​Έντομα Αποθηκών

ανάπτυξη προληπτικού δίκτυου φερομονικών παγίδων με σκοπό τον έλεγχο και την αναγνώριση εντόμων. Η καταπολέμηση επιτυγχάνεται με υποκαπνισμό (fumigation) ή νεφελοψεκασμό


Απώθηση Φιδιών

με την βοήθεια προϊόντων που λόγω οσμής δημιουργούν τον πανικό πυρκαγιάς, επιτυγχάνεται η απώθηση των ερπετών


Απώθηση Πουλιών

τοποθέτηση λωρίδων με ακίδες σε περβάζια, προεξοχές και δοκάρια, με σκοπό τα πουλιά να ενοχλούνται και να απομακρύνονται.